Echipamente Horeca | Utilaje Restaurant | | Dotari Baruri | Produse Bio | Alimente Italia | Vinuri Import Italia | Produse pentru Retail si Horeca
0
Shopping Cart

item - 0 RON

Nu aveti nici un produs adaugat pe lista

: 0 RON

Te asteptam cu drag!

nelsand@nelsand.ro
0268.440.733.
Program: Luni – Vineri: 8.30 – 16.30

Bio

Bio

Respectam tot ceea ce este natural si de aceea compania noastra pregateste demararea unei activitati de distributie de produse Bio importate din Italia. Produse pregatite cu grija si intelepciune, fara substante nocive care respecta traditia si filosofia mancarii organice.

Datorită combinatiei dintre agricultura ecologică și tehnologii industriale avansate, va putem oferi in curand in Romania alimente bio de calitate la un pret echitabil.

Prin produsele Bio vom asigura o alimentatie corecta si sanatoasa pentru voi si copii vostri.

Printre preparate care se vor afla in  portifoliul nostru se regasesc: paste din faina de grau, orez, faina,, sosuri din rosii, sos pesto, legume si cereale uscate, conserve, condimente, ulei, otet balsamic, gemuri de fructe, uleiuri perfuzate, vinuri fara sulfiti, sucuri de legume, sucuri de fructe, miere de albine, cafea, biscuit.

Ce este agricultura ecologica?

Este o metoda agricola care exploateaza fertilitatea naturala a solului prin interventii limitate și utilizarea doar a substanțelor organice. In acest fel, se evita orice fel de poluare a mediului care rezulta din produsele precum pesticide, substante chimice, e.t.c.

Care sunt avantajele agriculturii ecologice?

Agricultura ecologica imbunatateste calitatea vietii noastre. De fapt, aceasta ofera produse sanatoase, fara reziduuri toxice pentru sanatatea umana. Aspectele agricultura ecologica și garanteaza conservarea animalelor și plantelor; aceasta nu poluează aerul, solul și Stratus purtatoare de apa; aceasta nu abuzeze de sol pentru a face numai profit, intr-adevar, aceasta contribuie la crearea unui mediu mai bun unde sa locuiasca.

Care sunt beneficiile de a manca organic?

In cele din urma, consumul de produse convenționale expune corpul nostru la asimilarea de reziduuri chimice, care poate provoca intoleranta si patologii grave, în special în timpul cresterii copilului. Pe de altă parte, produsele alimentare ecologice nu contin substante nocive, si au un continut mai ridicat de materii antioxidante și hranitoare. Agricultura ecologica nu permite utilizarea de OMG si de seminte hibride.

Acesta este motivul pentru alimentele ecologice sunt mai sanatoase si necontaminate si de asemenea mai gustoase avand un gust autentic care reflecta originea lor.

De ce sa platiti mai mult pentru produsele ecologice?

Produsele ecologice au un cost de producție mai mare, deoarece ele sunt obtinute prin culturi de baza non-intensive care necesita o mare grija și mai multă munca manuala. Randamentul este mai mic, deoarece nu sunt utilizate ingrasaminte chimice si pesticide.