Echipamente Horeca | Utilaje Restaurant | | Dotari Baruri | Produse Bio | Alimente Italia | Vinuri Import Italia | Produse pentru Retail si Horeca
0
Shopping Cart

item - 0 RON

Nu aveti nici un produs adaugat pe lista

: 0 RON

Te asteptam cu drag!

nelsand@nelsand.ro
0268.440.733.
Program: Luni – Vineri: 8.30 – 16.30

Despre Noi

Despre Noi

Nelsand SA a fost infiintata in anul 1991, indreptandu-si atentia spre sectorul industriei alimentare, sector in care a anticipat o retehnologizare inevitabila, fabrici de mezeluri, fabrici de paine, restaurante, baruri, patiserii, cofetarii, magazine alimentare, depozite frigorifice. Alegerea unui segment de producatori externi traditionali de echipamente necesare Romaniei, a pus bazele dezvoltarii si consolidarii firmei Nelsand SA pe piata romaneasca in acest sector de activitate.

Misiunea noastra este satisfacerea tuturor clientilor prin prezentarea unor propuneri proiectate cu solutii ideale de utilare. Calitatea utilajelor comercializate impreuna cu

sistemul propriu de intretinere si servisare pentru produsele vandute, ne permite acordarea unei garantii intre 1 si 5 ani si a asistentei post garantie de pana la 10 ani.

 Exigenta si seriozitatea manifestata in activitatea de zi cu zi, au trasat coordonatele de dezvoltare proprie a firmei, prin asocierea cu parteneri externi de renume.

 Activitatea firmei Nelsand S.A. nu se reduce la comercializarea de echipamente destinate sectorului Horeca. Ca importator sau producator, Nelsand S.A. detine un portofoliu de produse alimentare si de bauturi destinate sectorului horeca si retail.

 De asemenea compania detine in proprietate o serie de spatii cu destinatie magazine, birouri, depozite care sunt in cea mai mare parte inchiriate.

[profiler]
Memory usage: real: 17301504, emalloc: 16522960
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem