Echipamente | Alimente | Horeca si Retail - Termeni si Conditii
0
Shopping Cart

item - 0 RON

Nu aveti nici un produs adaugat pe lista

: 0 RON

Te asteptam cu drag!

nelsand@nelsand.ro
0268.440.733.
Program: Luni – Vineri: 8.30 – 16.30

Termeni si Conditii

Compania care administreaza site-ul www.nelsand.ro, denumit in continuare Nelsand, este Nelsand S.A., numita in continuare Nelsand S.A., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J08/1064/12.07.1991 si avand Codul Unic de Inregistrare RO1114755.


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Nelsand S.A. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare" din subsolul site-ului. 

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

Site-ul www.nelsand.ro este proprietatea Nelsand S.A., o societate inregistrata in Romania. Nelsand S.A. este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J08/1064/12.07.1991 cu Codul Unic de Inregistrare RO1114755. 

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului Nelsand - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Nelsand S.A. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Nelsand S.A. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

2. Accesul la informatiile de pe site
Nelsand S.A. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Nelsand si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Nelsand S.A. fara acordul prealabil scris al acesteia. 

3. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser 
Site-ul Nelsand este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Nelsand S.A. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Nelsand S.A. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Nelsand. 

4. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele/serviciile prezentate pe web site-ul Nelsand sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/orasului. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu, se va inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.